U kunt bij ons op 2 verschillende manieren betalen:

iDeal

Ideal is gegarandeerd de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bankoverschrijving/vooruitbetaling?

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Dignuswerkhandschoenen.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de ABN Amro het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld op de rekening staat en het dus ook langer duurt totdat u uw bestelling thuis heeft. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening gestort is. Vermeld overigens altijd je ordernummer en naam bij een overboeking.

Hieronder treft u de bankgegevens van Dignuswerkhandschoenen.nl

  • Bank: ABN Amro
  • IBAN: NL25ABNA0813432022