Opgericht 6 oktober 2016 wil AS Laurea één van de grotere internationaal opererende bedrijven in veiligheidshandschoenen van Europa worden. Hierbij staat het beschermen van mensen met een hoogwaardig kwalitatieve handbescherming voor de industriële en medische sector voorop. Hoewel een jong en nieuw bedrijf, boogt ons bedrijf al op meer dan 20 jaar ervaring in de handschoen-industrie.

De principes welke ons helpen onze visie te verwezenlijken zijn:

  • zeer sterke klantenservice
  • hoge productkwaliteit
  • zeer sterke loyaliteit naar onze leveranciers en distributeurs

Hiernaast hebben wij besloten ons in Nederland te richten op de eindverbruikers / consumenten door middel van onze nieuwe webshop DIGNUS Werkhandschoen.nl.

DIGNUS® is een wettelijk geregistreerde merknaam van AS Laurea.

De redenen om voor ons te kiezen

AS Laurea is volledig klantgericht. Ons gezamenlijke streven is: ‘Veiligheid, Kwaliteit en Service’ en, het voldoen aan de dagelijkse behoeften van klanten. Onze handschoenen geven de drager de mogelijkheid om met het hoogst haalbare comfort, veilig te kunnen werken.

Het verstrekken van het hoogst haalbare serviceniveau en bovenal, kwaliteit en product-innovatie zijn onze basisprincipes. Ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor handbescherming is één van onze belangrijkste aandachtspunten. Ten tijde van een toenemende hoeveelheid aan chemicaliën, nieuwe technologieën en processen tijdens het werk, zijn wij toegewijd om kosteneffectieve oplossingen te leveren. Deze uitdaging behelst het veilig en vrij van enige schade houden van uw handen én producten.

Onze leveranciers onderschrijven ons beleid en principes volledig, namelijk “het streven naar het hoogst haalbare niveau van klantenservice in de markt”. Dit wordt nog eens extra kracht bijgezet door onze slogan: Crazy about Gloves, serious about people !

Partners

AS Laurea heeft productiepartners in Maleisië, India, China, Sri Lanka en andere landen. Deze productiepartners behoren tot ‘s werelds’ grootste leveranciers in de branche. Hun faciliteiten beschikken over volautomatische productiemachines met een ‘high volume’ uitstoot.

Daarnaast beschikken onze partners over zeer flexibele productie eenheden, waardoor zij in staat zijn praktisch elk denkbaar specialistisch product naar wens te produceren.

Door deze partnerships zijn we in staat om de markt kosteneffectieve oplossingen te bieden in zake handbescherming.

Kwaliteit en CE normeringen

Ten einde de hoogste kwaliteit van onze handschoenen te kunnen waarborgen voldoen al onze productiepartners aan de eisen van een continue “Quality Assurance”, welke gelden als de zwaarste normen in de gehele handschoen industrie.

Alle handschoenen van AS Laurea zijn vanzelfsprekend gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en, in overeenstemming met de Europese Richtlijnen voor persoonlijke beschermingsmiddelen, de 89/686 / EEG.

De allerhoogste kwaliteit én service zijn volledig in overeenstemming met onze hoge waarden en normen.

Team ASL

“Wij zijn blijkbaar nog behoorlijk ouderwets bij ASL. Wij geloven namelijk nog in normen, waarden & respect!”

“Apparently we still are pretty old-fashioned at ASL as we still believe in standards, values & respect! “

Eco Bugter

"Onze grootste roem is niet om nooit te vallen, maar op te staan na elke keer dat we gevallen zijn"

“Our greatest glory is not in never falling but rising every time we fall”