Hoe kan ik een product zoeken?

Binnen de webwinkel vindt u bovenaan de functionaliteit “Zoeken”. Hier kunt u een zoekterm invullen om te zoeken in ons assortiment.

Hoe kan ik een product bestellen?

U kunt een product bestellen door bij de informatiepagina van het product te klikken op de button “Toevoegen aan winkelwagen”. Het artikel wordt dan in uw winkelwagen geplaatst. U kunt daarna doorgaan met winkelen of u kunt de producten in de winkelmand afrekenen. Dit doet u door op “Afrekenen” te klikken.

Kan ik 1 paar handschoenen bestellen?

Nee dat is helaas niet mogelijk.

Hoe weet ik welke producten in mijn winkelwagen liggen?

Rechtsboven in uw scherm vindt u een overzicht van het aantal producten in uw winkelwagen en de kosten van de producten. Als u klikt op “Winkelwagen” gaat u direct naar de inhoud van uw winkelwagen.

Ik wil een wijziging doorvoeren in de winkelwagen, hoe doe ik dit?

U kunt wijzigingen doorvoeren binnen de winkelmand. U kunt een product uit de winkelwagen verwijderen door een vinkje te plaatsen in de kolom verwijderen achter dit product. Daarna klikt u op “Update”. Het product wordt verwijderd uit de winkelwagen. U kunt het aantal stuks van een product wijzigen in de kolom “Aantal”.
Als u daarna op “Update” klikt, worden de juiste prijzen getoond.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is doorgekomen?

Als u online een bestelling plaatst en uw e-mailadres heeft doorgegeven, ontvangt u direct een orderbevestiging via e-mail. Hierin vindt u een overzicht van uw bestelling. Controleer goed uw emailadres. Als u geen bevestiging ontvangt, komt dit vaak door het foutief invoeren van het emailadres.

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?

Dit kan alleen als uw bestelling nog niet verzonden is. Houd er rekening mee dat wij maar kort de tijd hebben om wijzigingen door te voeren. Neemt u zo snel mogelijk contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Dit kan alleen als uw bestelling nog niet verzonden is. Neemt u zo snel mogelijk contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Kan iemand op mijn naam een bestelling plaatsen?

Binnen de webwinkel doen wij er alles aan om misbruik van gegevens te voorkomen. De aangeboden betaalmethoden en de registratiemodule minimaliseren het risico van misbruik van gegevens. Als u problemen ondervindt, neem dan direct contact op met de klantenservice van de webwinkel. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Kan ik nagaan waar mijn bestelling nu is?

U ontvangt een e-mail waarin alle informatie over de levering is opgenomen. In deze email is een track & trace code opgenomen waarmee u uw bestelling kan volgen.